KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi

TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi

Adres
DOĞU KENT MAH. 17009. SK. TOKİ DURAN KARABUĞAŞ ANADOLU LİSESİ BLOK NO 3 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Öğrencilerimizin, başarılarını artırmak, öğrenmeyi öğretmek, öğrendiklerini sorgulamak, çağdaş dünyanın üretken bir bireyi olarak yetiştirmek, ülke kalkınmasına sosyal, kültürel, ekonomik katkıda bulunma bilinci ve gücü kazandırmaktır.
Misyon
Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz arasında hoşgörünün, işbirliğinin ve en geniş katılımın olduğu çağdaş ve demokratik bir ortamda öğrenciyi merkez alan ve tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, fiziki, mali ve insan kaynaklarını öz değerlendirme yaparak sürekli geliştiren ve her yönüyle mükemmel olan; çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul olmak amacıyla çalışırız. Okul toplumunun her bireyi; yetki ve sorumluluk ve iş başında sürekli eğitim alarak, iş tanımına uygun çalışmalarla verimliliği ve iş başarı düzeyini yükselten, düşünce ve davranışlarıyla öncülük etsinler.
2010-2011 LYS K.maraş 3.sü ve Türkiye 147.si okulumuz öğrencisidir
5,7,13,17,23,28,32 ve 33 nolu halk otobüsleri
Yerleşim Yeri
Merkez Doğukkent Mahallesi Doğukent İlköğretim arkası,Doğukent Aile Hekimliği yanı